

मितिः.....२०७६१९२।३

Fellowship कार्यक्रमहरुको प्रवेश परीक्षाको परीक्षाफल प्रकाशित गरिएको सुचना ।

यस चिकित्सा विज्ञान राष्ट्रिय प्रतिष्ठान, डीनको कार्यालय परीक्षा शाखाले विभिन्न विषयमा Fellowship कार्यक्रमहरुको प्रवेश परीक्षा मिति २०७६।१९।२४ गते, शनिबारका दिन संचालन गरेको र प्रयोगात्मक परीक्षा समेत सम्पन्न भैसकेको हुनाले प्रतिष्ठानको प्रकाशित सूचना अनुसार परीक्षाको परीक्षाफल प्रकाशित गरेको व्यहोरा सम्वन्धित सबैको जानकारीको लागि यो सूचना प्रकाशित गरिएको छ ।

परीक्षामा उत्तिर्ण भएका सफल उम्मेदवारहरुको नामावली

1. Fellowship in Critical Care Medicine

Roll No.	Name of the Student	Institute
6042	Dr. Abhimanyu Chand	NAMS, Bir Hospital
6049	Dr. Jaini Devi Vaidhya	NAMS, Bir Hospital

2. Fellowship in Cardiothoracic Anaesthesiology

Roll No.	Name of the Student	Institute
6033	Dr. Diwas Manandhar	Sahid Gangalal National Heart Centre

3. Fellowship in Hand & Microsurgery

Roll No.	Name of the Student	Institute	
6048	Dr. Pushkar Pudasaini	Kirtipur Hospital	

WAM04 UM 2066 .. 92. 2

P.O.Box No. 13606



ल्सा विज्ञान राहिट्य प्रतिष भीर अल्पताल, नेपाल

प.सं. च.नं.

4. Fellowship in Urogynaecology

a all	n .
Amau	
1a.	

Roll No.	Name of the Student	Institute
6043	Dr. Sandesh Poudel	Paropakar Maternity & Women's Hospital
6032	Dr. Atit Poudel	Paropakar Maternity & Women's Hospital
6039	Dr. Alka Shrestha	Paropakar Maternity & Women's Hospital

5. Fellowship in Gynaecological Oncology

Roll No.	Name of the Student	Institute
6044	Dr. Snigdha Rai	Paropakar Maternity & Women's Hospital
6041	Dr. Neebha Ojha	Paropakar Maternity & Women's Hospital
6024	Dr. Birendra Bhagat	Paropakar Maternity & Women's Hospital

6. Fellowship in Paediatric Ophthalmology and Strabismus

Roll No.	Name of the Student	Institute
6016	Dr. Prakash Shah	Tilganga Institute of Opthalmology

7. Fellowship in Vitreo Retinal

Roll No.	Name of the Student	Institute
6018	Dr. Sanjib Kumar Chaudhary	Biratnagar Eye Hospital
6013	Dr. Reeta Rajbhandari	Tilganga Institute of Opthalmology

Jamesum 2064.92.3

P.O.Box No. 13606

मितिः....



Simorum

8. Fellowship in Clinical Glaucoma

Roll No.	Name of the Student	Institute
6040	Dr. Bibek Bista	Tilganga Institute of Opthalmology
6035	Dr. Anil Parajuli	Tilganga Institute of Opthalmology
6007	Dr. Pramod Sharma Gautam	Biratnagar Eye Hospital
6020	Dr. Kamala Thapa	Nepal Eye Hospital

9. Fellowship in Cornea and External Eye Disease

Roll No.	Name of the Student	Institute
6053	Dr. Anima Deshar	Tilganga Institute of Opthalmology
6017	Dr. Manish Pandey	Biratnagar Eye Hospital

10. Fellowship in Orbit, Oculoplastic and Lacrimal (OPAL)

Roll No.	Name of the Student	Institute
6002	Dr. Suresh BK Rasaily	Tilganga Institute of Opthalmology
6010	Dr. Gaurav Dhungana	Biratnagar Eye Hospital

द्रष्टव्य:

- प्रवेश परीक्षामा सफल भएका उम्मेदवारहरुले मिति २०७६।१२।४ गते देखि २०७६।१२।१६ गतेसम्म कार्यालय समय भित्र, प्रतिष्ठानको नियमानुसार, यस कार्यालयमा आई भर्ना भै सक्नु पर्नेछ ।
- २. Fellowship कार्यक्रम मिति २०७६।१२।१९ (1st April 2020) गते दखि सम्बन्धित संस्थाहरुमा संचालन हुनेछ ।

सर्ह प्रा.डॉ. अनिलै बराल सहायक डीन, परीक्षा